Bedrijvengidsen bieden ook de mogelijkheid om feedback of aanbevelingen te geven aan bestaande klanten. Klanten vertrouwen vaak op bedrijvengidsen om een ​​bedrijf te vinden dat de producten of diensten aanbiedt die ze willen kopen. Als een klant bijvoorbeeld geïnteresseerd is in het kopen van een ziektekostenverzekering, kan hij de informatie bekijken die wordt verstrekt door een bedrijvengids voor verschillende verzekeraars. Ze kunnen zelfs een recensie schrijven over hun ervaring met het bedrijf. Hoe meer ze over een bedrijf weten, hoe gemakkelijker het is om het aan anderen aan te bevelen.

Bedrijvengidsen zijn ook geweldig om meer te weten te komen over nieuwe bedrijven. Klanten hebben vaak geen tijd om een ​​bedrijf te onderzoeken. Bedrijven zouden moeten profiteren van de informatie die door deze sites wordt verstrekt om een ​​concurrentievoordeel te behalen. Door nuttige informatie te verstrekken over de producten of diensten van een bedrijf, heeft een bedrijfseigenaar een voorsprong op de concurrentie. Door een bedrijvengids te zoeken waarmee bedrijven contact kunnen opnemen met potentiële klanten, kunnen bedrijven een loyaal klantenbestand opbouwen.

Door relaties op te bouwen met huidige en potentiële klanten via bedrijvengidsen, kunnen bedrijfseigenaren een pad vinden dat naar succes leidt. Door in contact te komen met de mensen die een bedrijf succesvol maken, kunnen bedrijven manieren vinden om huidige klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien. Bedrijven kunnen ook allerlei informatie vinden om de bedrijfsvoering te verbeteren. Zodra een bedrijfseigenaar begrijpt hoe mensen denken, wordt het gemakkelijker voor hen om mensen in nood te helpen.

.