Anders zouden ze een uitstekende keuze zijn.

Als u niet de hoge prijs van Kalei Waterproof en Storm Doors wilt betalen, zijn er andere opties. Er zijn systemen die ook waterdicht zijn en boven de ramen worden geïnstalleerd. Deze systemen zijn iets duurder, maar zijn ook een zeer goede investering omdat ze beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Eindelijk kunt u een waterbestendig product van hoge kwaliteit aanschaffen dat u zelf installeert. Voor minder dan $ 100 kunt u een speciale sproeier kopen die aan de buitenkant van uw deur wordt bevestigd en een barrière vormt tussen uw huis en elk type water.

Natuurlijk zijn er nog een aantal andere producten verkrijgbaar die ook werken, maar de Kalei Waterproof en Storm Doors zijn zeker de beste optie voor een stormdeursysteem. Ze zijn eenvoudig te installeren en kosten een fractie van de kosten. Als u een huis of bedrijf nodig heeft dat volledig waterbestendig is, zijn ze zeker een goede keuze.

Een waarschuwing: laat de stormdeuren nooit openstaan ​​als de kans op regen of overstroming groot is. Ze zijn niet alleen vatbaar voor schimmel en meeldauw, maar als ze open blijven staan, wordt uw huis blootgesteld aan allerlei soorten slecht weer, inclusief orkanen.

Als je de stormdeuren open laat staan, moet je er ook voor zorgen dat je de ramen goed open hebt staan ​​om maximale bescherming tegen regen en sneeuw te krijgen. Als uw ramen nog niet gesloten zijn, overweeg dan om dubbelzijdig plakband aan te schaffen en deze aan de binnenkant van de deur te bevestigen om te voorkomen dat het water tijdens de wintermaanden binnendringt.

Kalei Weatherproof en Storm Doors hebben ook een product genaamd Window Guard, dat aan de bovenkant van uw ramen wordt bevestigd en de regen beschermt tegen het binnendringen van uw huis. Zelfs als u de ramen gesloten laat, moet u dit product toch aanbrengen vanwege de vele stormen die door uw gebied trekken. Zolang u uw huis beschermt, zou u geen probleem moeten hebben om te voorkomen dat uw ramen worden beschadigd door vuil en water.

Zelfs als uw huis geen orkaanbestendige zone is, kunt u nog steeds profiteren van Kalei Waterproof en Storm Doors. Het Storm Door System en Window Guard geven u de bescherming die u nodig heeft, terwijl u ervoor zorgt dat de ramen en deuren op hun plaats blijven om de zon buiten en de regen buiten te houden.

.