Hoe Kies kurkvloer Voor Uw Huis

Cork Flooring is steeds een populaire keuze voor veel huiseigenaren vandaag. Aangezien de kosten van de traditionele hardhouten vloeren blijven stijgen en de beschikbaarheid van gerecycleerde materialen blijft dalen, is kurkvloeren een plaats in de markt gevonden. Met zo veel andere opties voor het versieren van huizen en kantoren, waarom niet kurk overwegen?

Kurkparket

Kurkvloeren is zeer duurzaam. Bij het overwegen van inkoop kurkvloeren, is het zeer belangrijk om te begrijpen dat het ongelooflijk moeilijk. Cement is niet zo sterk als het is omdat het is samengesteld uit meer vezels, die stijver maakt.

De bouw is ook uniek. Het materiaal wordt meestal bestaat uit hout, maar met enkele toegevoegde lijm en nagels, kan het worden toegepast op vloeren. Constructie maakt het mogelijk om langer mee dan hout, wat betekent dat het duurzamer zal zijn.

De natuurlijke kleur van kurk is lichtgeel. Toch zal kurk donkerder na verloop van tijd als gevolg van blootstelling aan de zon. Hoe donkerder de kleur van de kurk, hoe sterker het is.

Omdat het hout wordt gekruid uit sap gewonnen uit de boom, heeft het geen enkele inherente smaak en zal geen vlekken. Als gevolg hiervan, de vloer niet zal verkleuren zoals sommige traditionele hardhouten vloeren doen. Het maakt ook niet besmet raken als andere houtsoorten.

De bouw is de sleutel tot duurzaamheid kurkvloeren's. Met de dichtheid van de materialen, zal de vloer een leven lang meegaan. Het kan gemakkelijk worden gerepareerd als het wordt in een ongeval en heeft minder zorgen te maken over vlekken na verloop van tijd.

Cork Flooring niet nodig polijsten.