Wanneer u nadenkt over de soorten trays die u nodig heeft voor uw gebouw, moet u altijd rekening houden met de hoeveelheid kabel die u nodig heeft in uw gebouw en de verschillende soorten kabels die nodig zijn voor de verschillende gebieden in uw gebouw. Dit is belangrijk omdat sommige van de verschillende soorten kabels verschillende spanningswaarden kunnen hebben, afhankelijk van de kabel die u gebruikt.

Een voorbeeld hiervan is als u een stroomkabel in een gebied plaatst waar deze kan worden blootgesteld aan hoge vochtigheid en andere elementen, zoals zoutnevel en andere chemicaliƫn. De kabel heeft hoogstwaarschijnlijk een hogere spanningswaarde dan een kabel die aan de buitenkant van een gebouw wordt geplaatst. Om deze reden moet u ervoor zorgen dat u de juiste kabelgoten voor de stroomkabel heeft. of kabelsysteem dat u gaat gebruiken. Er zijn verschillende maten en stijlen om uit te kiezen, evenals verschillende vormen en verschillende ontwerpen.

De kabelgoot kan worden gemaakt van verschillende soorten metalen materialen en u heeft de keuze uit metalen buizen tot kunststof of glasvezel en verschillende kleuren. De verschillende soorten metalen materialen die worden gebruikt bij de constructie van de bak, zijn afhankelijk van het type draden dat wordt gebruikt. U zult bijvoorbeeld merken dat als u draad met meerdere geleiders gebruikt, u meer metaal nodig heeft dan wanneer u een enkele geleiderdraad gebruikt.

Als u een materiaal zoals plastic kiest, zult u merken dat de bak meer flexibiliteit en mobiliteit biedt bij uw installatie en dat de draad niet vast komt te zitten in het materiaal of vast komt te zitten in een klein gaatje. Er zijn verschillende soorten draden die verschillende draaddiktes nodig hebben om veilig in de lade te passen, dus u moet de dikte-eisen controleren voordat u de draden koopt.

Als u een kabelgoot koopt, moet u altijd de isolatie-eigenschappen van elke gebruikte draad controleren voordat u deze in de goot installeert. Je wilt er zeker van zijn dat de draden niet beschadigd raken door het weer, vuur, hoge temperaturen, vocht of zelfs extreme hitte of koude temperaturen.

.