Voor mensen die een lijst met contactpersonen te gebruiken op hun smartphone om gesprekken aan te nemen, Overhaul zorgt voor een betere ervaring. Het zal u toelaten om de persoon te bellen terwijl uw lijst met contactpersonen hetzelfde blijft. Er zijn enkele kenmerken van de revisie smartphone applicatie die u zal toestaan ​​om foto's te delen met anderen. Ifyou nodig hebt om erachter te komen of uw echtgenoot is praten over de telefoon, kunt u zien wie er belt door de verschijning van de beller-ID.

Met behulp van touch screen technologie is een ander kenmerk van Overhaul Apps. Mensen zijn niet alleen met behulp van deze telefoons om te bellen en informatie uit te wisselen, maar ze gebruiken het ook voor sms'en en surfen op verschillende webpagina's. Met Overhaul Apps, kunt u verschillende taken uitvoeren, terwijl u op reis bent en een verblijf in verschillende plaatsen.

Om uw privacy te beschermen, kan Touch Screen-technologie gemakkelijk worden uitgeschakeld. Apple zegt dat er geen persoonlijke gegevens gekoppeld aan de naam van het apparaat. Derhalve kunnen gebruikers een geschikte inrichting die de eisen voldoet zonder problemen te vinden. Gebruikers hebben gemeld vele technische problemen met de iPhone apps, maar met de lancering van Overhaul Smartphones, raakten ze gewend aan het en de glitches werden vastgesteld binnen enkele uren.

Er zijn veel voordelen verbonden aan de touch screen technologie. Het touch screen kunt u het landschap van staand of liggende. Er zijn tal van toepassingen die u zal toestaan ​​om uw status, snelheid aanpassen en herzien uw favoriete apps. Kortom, er zijn tal van functies die revisie een topprioriteit in de markt en zou uw leven een stuk makkelijker maken.

.