The Sleep Shop doet er alles aan om ervoor te zorgen dat al hun producten veilig zijn voor zowel kinderen als ouders.

The Sleep Shop biedt ook een breed scala aan accessoires die de look en feel van uw ruimte kunnen versterken. Met de juiste kleuren en stoffen kunt u de uitstraling van uw kamer snel veranderen zonder grote aankopen te hoeven doen.

Het Dream House van Jonathan Loomis biedt een prachtig platformbed. Dit veelzijdige meubelstuk heeft een luifel om u meer privacy te geven terwijl u toch de wereld daarbuiten kunt zien. Je kunt ook een bijpassend nachtkastje vinden, wat je meer ruimte geeft en het bed functioneler maakt.

The Dream House van Jonathan Loomis is eenvoudig op te zetten en af ​​te breken. De hele set is heel eenvoudig in elkaar te zetten en bevat alle benodigde onderdelen en accessoires voor twee personen om op elkaar te slapen.

The Dream House van Jonathan Loomis is een leuke slaapkamer voor kleine meisjes die klaar zijn om de wereld in te trekken. Ze zijn zo ontworpen dat ze eruitzien als een prinsessenkasteel. Hun roze en blauwe kleurenpalet geeft de kamer een meer meisjesachtig gevoel. Een roze en blauwe quilt aan de ene kant en een bloemboeket aan de andere kant kunnen een beetje eigenzinnigheid aan de look toevoegen.

Het Dream House van Jonathan Loomis kan worden gebruikt als extra slaapkamer of voor het hol. U kunt een of beide badkamers hebben. om een ​​beetje kleur toe te voegen. naar jouw huis.

The Dream House van Jonathan Loomis biedt ook een bed dat bij de Princess Suite past. Deze suite is verkrijgbaar met een dressoir, nachtkastje en een hoofdeinde.

The Sleep Shop zet zich ook in voor de veiligheid van kinderen en heeft veel speelgoed ontworpen met het oog op hun gezin. Er zijn ook veel verschillende dingen voor de jongens en meisjes om mee te spelen in de slaapkamers.

.