Talen

De Studie van de Talen

Talen zijn een deel van de mensen manier van leven en een tool om uit te drukken, Narrate en brengen ideeën, gevoelens en emoties. In elk gebied van menselijke activiteit - de kunst, wetenschap, technologie en in het bijzonder in het hoger onderwijs - een diversiteit aan talen wordt waargenomen en gewaardeerd. Vanaf het moment wordt een student in een universiteit, leert men verschillende talen.

Het is belangrijk om vertrouwd met alle talen die in de universiteit sinds het Engels, Hindi, Frans, Chinees, Duits, Arabisch, Spaans, Portugees, Russisch, Latijn en Japans zijn, zijn enkele van de meest voorkomende talen worden gebruikt in India. Echter, kunnen de leerlingen verschillen in het gebruik van deze talen tegenkomen. De basis van het leren van talen zijn onder meer weten hoe je een woord te spreken (zingen, spreken, lezen) correct. De studenten moeten zich bewust zijn van de verschillen tussen de ene taal en een andere, zodat zij in staat zijn zich aan te passen aan hun omgeving en het leven zoals zij ervaren.

Een groot deel van informatie met betrekking tot de studie van talen beschikbaar en er zijn verschillende publicaties op het gebied van de taalkunde, de studie van talen. Een goed voorbeeld is de Foreign Service Institute Taal Bulletin.

Een student die een internationale taal moet zich bewust zijn van de regionale dialecten. Deze dialecten verschillen van plaats tot plaats. Daarom, als een student studeert in een plaats als Londen, waar de meeste mensen spreken Engels, moet hij in staat zijn om de verschillen tussen het Engels en het Zuid-Afrikaanse Engels te onderscheiden. Ook moet een student weten dat de verschillen tussen de Indiase Engels en de Standard American Engels in de Verenigde Staten kan verschillen van plaats tot plaats.

De studie van de talen is belangrijk voor de studenten in het hoger onderwijs die wensen om hun diploma af te ronden. De talen die in het Verenigd Koninkrijk zijn Engels, Schots Gaelic, Iers, Welsh, Cornish, Cornwall Engels, Anglian en Manx. Een student moet in staat zijn om onderscheid te maken tussen deze talen en vertrouwd zijn met elk van hen.

Een ander belangrijk aspect van de studie van de talen is het begrip van de betekenis van woorden.