Zorg goed voor ze, dan zou je jarenlang van een prachtige trap moeten kunnen genieten.

Zorg er eerst voor dat u het tapijt eerst neerlegt voordat u de vloer legt. Zorg ervoor dat uw stappen vlak zijn.

Ten tweede: zorg ervoor dat u niet boven of onder trappen werkt. Omdat houten trappen in de loop van de tijd kunnen doorbuigen, kan extra gewicht aan de onderkant veel schade aanrichten. Om te voorkomen dat uw trap te verbogen wordt, gebruikt u een vlakke ondergrond die niet verhindert dat het bovenste deel van de trap breekt.

Ten derde, zorg ervoor dat u geen teveel aan opvulling op de trap heeft. Het is veel gemakkelijker om de houten trap te beschadigen dan om een ​​te strak tapijt te repareren.

Ten vierde: plaats geen kussens naast uw trap. Dit kan problemen veroorzaken en kan uw tapijt en vloerbedekking beschadigen.

Ten vijfde, zorg ervoor dat u eerst de vloer legt. Als je geen vlakke ondergrond hebt, kan het zijn dat je de trap opnieuw moet nivelleren om ervoor te zorgen dat hij vlak blijft. of leg planken om het te ondersteunen.

Ten zesde: voordat u een tapijt installeert, moet u de hoogte en het aantal treden in uw trap noteren. Om voldoende ruimte te hebben om te werken zonder het tapijt te hoeven verplaatsen, meet u de hoogte van de treden voordat u ze neerlegt. Let op trappen die te steil zijn om op te staan ​​of die scheuren vertonen.

Ten zevende, zorg ervoor dat u tapijt zo ver mogelijk van de onderkant van de trap af legt. Als u trappen heeft die in stappen lopen, moet u ervoor zorgen dat het tapijt de loopbruggen niet hindert. Het is veel gemakkelijker om op trappen met tapijt te glijden of te glijden dan op hout.

.