Websitebeveiliging - Wat valt er onder het beveiligingsbeleid van uw website?

Websitebeveiliging is alles wat u doet om uw website te beschermen tegen hacking of om hackers buiten uw website te houden. Websitebeveiliging beschermt uw website ook tegen het volgende:

Website beveiliging

Het hacken van websites, ook wel bekend als een aanval, is de ongeoorloofde toegang tot een website via een ander middel, zoals een computernetwerk, waardoor een website wordt beschadigd of verstoord. Dit omvat diefstal van persoonlijke informatie zoals creditcardnummers of wachtwoorden. Hackers richten zich doorgaans op financiële en bancaire websites. Hacken kan ook optreden door gebruikers die per ongeluk e-mails of bijlagen openen of software die is gedownload van geïnfecteerde e-mailbijlagen.

Schadelijke software is software die een systeem binnendringt door een virus of een Trojaans paard. Het heeft alleen maar schade aanrichten. Malware wordt soms door hackers gebruikt om toegang te krijgen tot uw site, informatie te stelen en deze vervolgens op de zwarte markt te verkopen.

Spyware is software die zonder uw toestemming op uw computer is geïnstalleerd om uw surfen op internet te controleren en de informatie naar derden te verzenden.